Friday, 2 November 2012

Berita Gembira!!

Assalamulaikum...ha sudah lama tidak update blog sebab sangat sibuk sekarang ini..tapi InsyaAllah minggu depan puteri akan fokus kembali kepada novel2 puteri. Putera Impian dan Kekasih Palsu. Berita gembira??? apa tu yer? hehe...Actually puteri ada la sembang2 dengan Encik Muz pengarah KaryaSeni dan penulisan2u tempoh hari. Puteri cakap Kekasih Palsu masih dalam proses, sebab kan dah lama dapat tawaran untuk dinilai, tak silap puteri masa bulan 3 tahun ni. Lama gila kan? Tp d atas sebab2 tertentu puteri x boleh nak siapkan lagi. A lot of problem! Sebab tu puteri harap sangat sokongan dari korang semua. Mana tahu boleh naikkan semangat waja sikit kan? hehe...Then, puteri khabo la jugak pasal Putera Impian ni, dah hampir siap dah pun tp tak dapat tawaran lagi. Lepas tu dia cakap, tak apa hantar je dulu yang mana dah siap. Mana siap dulu kita nilai dulu..wahhh..dengar2 je terus puteri rasa sangat2 lega...Chaiyokkk!! terima kasih En Muz kita!! Puteri akn siapakan Putera Impian dan edit apa yg patut untuk dihantar. InsyaAllah...

p/s: Korang suka tak?? heheh...

16 comments:

  1. Putera impian ??? Yayyyyyy tak Sabar tgu novel tu!!!

    ReplyDelete
  2. TQ dear sbb suka dgn cte 2..smgt puteri sudah kembali..heheh..

    ReplyDelete
  3. alooo.. nak kekasih palsu ...
    sye suke bce kekasih palsu ...
    puteri impian pon bce juga.. tpi mint lebih skit kt kekasih palsu..
    hehe

    ReplyDelete
  4. Iylea terima kasih sbb suka KP..tp sy cuba siapkan kedua2nya k..InsyaAllah sy akan hantar kedua2nya..tp x pasti yg mana akn siap dulu...lgpun Putera Impian dh hampir siap.Tgoklah mcm mana nti k..teruskan setia membaca yer..:)

    ReplyDelete
  5. suka sangat kalau dapat baca putera impian dlm versi cetak. semoga segala urusan di permudahkan. amin....... :-)

    ReplyDelete
  6. Kura2...trimas,aritago! cumao!! hehe..

    ReplyDelete
  7. saya suka dua2.best!!!harap2 akak dapat update selalu ye :)

    ReplyDelete
  8. hehe..alhamdulillah..sy suka putera impian lbh ckit dr cite kekasih palsu..so,sy doa both novel akak dpt dipublish..yg penting putera impian bole publish..awww,sk sgt umairah n airel..akak da x mo post n3 PI ke? bab 25 aritu mmg spoil,dy ckp welcome to dubai je..tp sy tau next bab lg best..papepon still bole dimaafkan..hehe..
    btw,sori komen pnjg..over excited hehe..putera impian pya psl la nii..haha

    ReplyDelete
  9. Puteri, nanti dalam novel tu jgn lupe pulak include kan skali 'the miracle scenes of dubai' erk?

    ReplyDelete
  10. hehe..terima kasih semua...tgh usaha bersungguh2 nie..hehe...aifa, mcm mana 2? boleh terangkan sikit x? hehe..terima kasih bg pendapat..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm ni la, kalau Alaf 21, di penghujung buku akan dilampirkan dengan teks yang berkaitan isu yang dimuatkan dalam novel tersebut, so untuk PI ni, include kan je mcm dalam post dated 24 & 25 September; Gambaran di Sebalik Puter Impian di Dubai. Ilustrasi yang berkaitan tu, sambil membaca sambil berangan² macam ada kat Dubai jugak. Rasa macam sweet la sesangat. ;)

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. hehehe..iyake aifa. Betul la alaf 21 mmg ada kolum untuk itu. Tp syarikat penerbitan lain x pasti la pulak kan..hehe..Tp mmg best jgk letak gambaran mcm 2 sbb pembaca boleh tahu tempat2 dlm cte 2 n dpt berangan kan? hehehe...terima kasih eh aifa..:)

    ReplyDelete
  13. Bila novel ni nak keluar akak??

    ReplyDelete